Campionatele judeţene de fotbal se reiau în 12 martie

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj a stabilit data la care va începe returul Ligilor a IV-a şi a V-a din judeţul Sălaj, prima etapă din partea a doua a sezonului fiind programată în data de 12 martie. Până la data începerii noului sezon, reprezentanţii cluburilor se vor prezenta la sediul AJF Sălaj, pentru a soluţiona problemele legate de viza anuală şi transferuri, dar şi pentru a prezenta situaţia fianciară a echipei pe care o reprezintă. Oficialii cluburilor din cele două eşaloane se pot prezenta la sediul AJF începând cu data de 20 ianuarie, programarea echipelor fiind afişată pe site-ul oficial al Asociaţiei, www.frf-ajf.ro/sălaj.
După prima parte a campionatului, pe primul loc se situează Rapid Jibou, cu 35 de puncte, urmată de Unirea Mirşid, cu 34 de puncte şi Flacăra Halmăşd, cu 33 de puncte. Poziţia a patra este ocupată de Dumbrava Gîlgău, cu 32 de puncte.
Până la începerea returului, conducerea AJF Sălaj a programat cea de-a XVIII-a ediţie a „Cupei AJF”, prima fază urmând să se desfăşoare în perioada 28 – 29 ianuarie. Echipele care doresc să participe la ediţia din acest au posibilitatea să se înscrie în competiţie până la data de 26 ianuarie.
Programul primei etape a returului Ligii a IV-a: Sportul Şimleu Silvaniei – Flacăra Halmăşd, CS Crasna – Gloria Bobota, Benfica Ileanda – Olimpic Bocşa, AS Chieşd – Cetatea Buciumi, Rapid Jibou – Inter Pericei, Barcău Nuşfalău – CS Hida, Dumbrava Gîlgău – Real Crişeni şi Silvania Cehu Silvaniei – Unirea Mirşid.

Leave a Comment